ICT Center Salo

ICT Center Salo on ICT-alan yritysten keskittymä, joka sijaitsee Salon Meriniityn teollisuusalueella aivan Salon keskustan välittömässä läheisyydessä.

 

YhteystiedotTutustumiskierros
Keskeinen sijainti
Hyvät liikenneyhteydet
Toimivat tilaratkaisut
ICT Center Salo

ICT Centerissä on moneen eri käyttötarkoitukseen soveltuvia toimitiloja

ICT Center Salo tarjoaa yrityksille erikokoisia vuokrattavia toimitiloja ja toimistotiloja sekä modernit puitteet kokousten ja koulutusten järjestämiseen. Talossa on yhteensä 5 700 neliötä, joista noin 4 000 neliötä on toimistotiloja. Lisäksi tiloista löytyy kuntosali, lounasravintoja ja saunaosasto. Saunaosaston yhteyteen on rakennettu myös edustava, lämminhenkinen neuvottelutila.

ICT Center lyhyesti

R

Toimitilat

  • 5700 m²
  • Pääasiassa toimistotilaa, myös tuotanto esim. kokoonpano mahdollista
  • Omat aurinkopaneelit ja maalämpö, varalla kaukolämpö
  • Toimitilojen vuokraajilla käytössä sauna- ja kokoustilat sekä punttisali
R

Lounasravintola Rosmariini

  • Avoinna ma-pe 9:00-15:00, lounas 10:30-14:00
  • Salon Rosmariini oy – lounaslista
R

Yhteystiedot

Joensuunkatu 13
FI-24100 Salo
Tel. +358 (0)50 082 8141
toni.anttila(a)ictsalo.fi

 

Miksi tilat ICT Centeristä?

Luotettava vuokraaja

Olemme vuokranneet näitä toimitiloja jo vuodesta 2009 eteenpäin ja toiminta on vakiintunutta ja pysyvää. Asiakkaat ovat voineet vaikuttaa tilaratkaisuihin ja tilat ovat muuntuneet käytön mukaan joustavasti.

Ekologinen vaihtoehto

ICT Centerin energiakulutusta päätettiin vähentää siirtymällä kaukolämmöstä maalämpöön ja aurinkosähkön hyödyntämiseen. Tämä onnistui odotetusti ja ostetun energian määrä väheni 450 000 kWh vuodessa.

Keskeinen sijainti

ICT Center sijaitsee keskeisellä paikalla Salon teollisuusalueella ja hyvien liikenneyhteyksien varrella. Rakennuksen edessä on myös hyvät pysäköintitilat työntekijöillle ja vieraille.

Edustavat toimitilat

Sisääntuloaulasta asti tilat ovat modernit ja edustavat. Rakennus antaa mahdollisuuden oman liikentoimintanne kehittämiseen ja tarjoaa vakaat puitteet pitkäkestoiseen yritystoimintaan.