banner
 

ICT Center Salo Oy:n saunan vuokraehdot

Näissä ehdoissa tehdään varaajalle tiettäväksi mihin
vuokraaja sitoutuu varatessaan ICT:n saunatilat

1. Varaus

Vuokrauksen kesto sovitaan tapauskohtaisesti, kuitenkin niin, että saunatilojen on oltava tyhjät ja vuokralaisen ulkona kiinteistöstä klo 24.00 mennessä. Tilojen varaajan ja kaikkien tiloissa olevien tulee olla täysi-ikäisiä. Ikärajoista on mahdollista sopia tapauskohtaisesti.

2. Avain

Saunatilojen avain on noudettavissa ICT:n aulapalvelusta ma-pe klo 9-15 välisenä aikana. Avain tulee palauttaa tiloista lähdettäessä ravintola Rosmariinin ala-aulassa, ulko-oven läheisyydessä olevaan laatikkoon tai viimeistään seuraavana arkipäivänä ICT:n aulapalveluun klo 12.00 mennessä. Tilojen avaamisesta ICT:n toimesta peritään 65 € avausmaksu. Mikäli avain palautetaan myöhässä, veloitetaan 65 €/myöhästynyt päivä. Hävinneestä avaimesta peritään 200 € korvaus.

3. Peruutus

Tilavarauksen voi peruuttaa veloituksetta 14 vuorokautta ennen vuokrausta. Peruutuksen tapahtuessa viimeistään 5 vuorokautta ennen vuokrausta, veloitetaan 50% vuokrahinnasta. Myöhemmin tapahtuneesta peruutuksesta veloitetaan vuokrahinta täysimääräisenä. ICT:llä on oikeus perua varaus ilman korvaus-velvollisuutta kolme viikkoa ennen vuokrausta. Ylivoimaisesta esteestä (esim. vesivahinko, tulipalo tai ilkivalta) johtuen ICT voi perua varauksen ilman korvausvelvollisuutta ennen varauksen alkua.

4. Vahingot

Tilojen vuokraaja on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, ICT:lle, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta. Saunatilojen tulee olla siistissä kunnossa vuokrauksen jälkeen eli irtoroskat roskiksissa, pullot koreissa tai kerättyinä, lautaset, muut astiat ja lasit kerättyinä. Tilojen ulko-ovien läheisyydessä, käytävä- ja ravintolatiloissa olevien jälkien (esim. rikkoutuneet pullot, roskat, oksennus tai tupakantumpit) siivoamisesta ICT veloittaa toteutuneiden kustannuksien lisäksi 200 € korvauksen.

5. Järjestyssäännöt

Tiloissa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan 20 henkilöä. ICT:llä, sen valtuuttamalla edustajalla ja viranomaisella on oikeus keskeyttää tilaisuus, mikäli tilaisuuden katsotaan aiheuttavan häiriötä ulkopuolisille, vaaraa kiinteistölle ja/tai irtaimistolle. Tilaisuus voidaan keskeyttää myös mikäli näitä vuokraehtoja ei noudateta. Tiloihin saa tuoda omia juomia, mutta kaikki ruokatarjoilut hoitaa ravintola Rosmariini. Omien äänentoistolaitteiden tuominen ja käyttäminen tiloissa on kielletty. Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Tupakointi on sallittu ainoastaan ulkona, ravintola Rosmariinin pääoven läheisyydessä, siten, ettei tupakoinnista aiheudu haittaa. Tilojen ovien tulee olla suljettuina tilaisuuden ajan. Käytävätiloissa, Rosmariinin ravintolatiloissa ja kaikissa muissa kiinteistön tiloissa oleskelu on ehdottomasti kielletty. Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä. Sauna- ja ravintolatilan hälytyslaitteet kytkeytyvät päälle klo 24.00. Rakennuksen kaikissa muissa tiloissa hälytyslaitteet ovat päällä koko ajan. Mikäli vuokralainen aiheuttaa tiloissa (myös muissa kuin saunatiloissa) hälytyksen on vuokralainen velvollinen korvaaman ne täysimääräisenä.

6. Maksuehto

Saunatilan vuokra laskutetaan vuokraajalta heti vuokrasopimuksen solmimisen jälkeen. Laskutettaessa maksuehto on 7 pv netto. Viivästyskorko korkolain mukaan.

7. Hinnat

Kaikki näissä ehdoissa mainitut hinnat ovat alv 23%

8. Reklamaatio

Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä ICT:lle joko sähköpostitse osoitteeseen This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it tai puhelimitse numeroon (+358) 045-350 8808. ICT ei korvaa vuokraajalle ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

9. Muuta

ICT säilyttää tiloihin jääneitä tavaroita 14 vuorokautta vuokrauksen päättymisen jälkeen. ICT pidättää oikeuden tilaus- ja toimitusehtojen sekä hintojen muutoksiin.

Tätä sopimusta on laadittu kaksi (2) kappaletta, yksi kummallekin sopijapuolelle.

Salossa ___________________________________

__________________________________________

Vuokralaisen allekirjoitus